Copyright 2024 - POWER-SPORT.sk

Fuj drep

V súčastnosti v bežných komerčných posilňovniach vidím ľudí používať všetky možné a nemožné druhy strojov, ktoré dokážu izolovať už snáď aj jednotlivé svalové vlákna. Je jasné že ľudia sú pohodlní a chcú si všetko uľahčiť. Pekne si uložia svoje veľké rite na sedačku s predkopávaním, čo je o kus jednoduchšie ako robiť drepy. Dá sa pritom v pohodke pokecať so susedom, obzerať mladé cicušky čo práve vstúpili do fitka a usrkávať drahý ionták čo si kúpial na bare. Pri drepoch sa nič z toho totiž nedá, ba navyše hrozí nebezpečenstvo spotenia sa. Aký má teda význam a úroveň takýto zapotený drep?

Možno prikyvuješ hlavou pri týchto pádnych argumentoch a za každým slovom si v duchu hovoríš amen. Každopádne ťa sklamem, ja drepujem a to veľa a často. Chceš vedieť prečo by si mal drepovať aj ty? Nech sa páči:

Ako som spomínal väčšina ľudí chodí do fitka za cieľom zhodiť nejaké to kilo, pokecať s cicuškami... Ale sú medzi nami aj takí jednotlivci, ktorých zajíma zlepšovanie sa vo svojom športe, či už je to powerlifting, strongman, vzpieranie alebo aj čokoľvek iné. Práve táto hŕstka vie, že za drep neexistuje žiadne náhrada. Je to cvik skutočných chlapov. Je to ten druh cviku, vďaka ktorému ti vyrastú chlpy na hrudi a obalíš sa kilami svalovej hmoty. Ak z akéhokoľvek dôvodu hľadáš výhovorky prečo nedrepovať, očividne si steplalý alebo sa ti ešte nespustili semenníky do miešku. Samozrejme máš hromadu výhovoriek a kopu estrogénu. Žiadny iný cvik nemá schopnosť posilniť centrálny nervový systém, zlepšiť hustotu kostí, zlepšiť rovnováhu, výbušnú silu, výdrž a pridať kilá kvalitného mäsa ako všemohúci drep. Tu je desať dôvodov prečo vliezť pod činku a drepovať.


1...Ak nedprepuješ si určite gay

2...Cicušky zbožňujú chlapov s veľkým drepom

3...Čím viac drepuješ, tým máš väčší penis

4...Drepovanie lieči rakovinu

5...Tvoje nohy už nebudú vyzerať tak pateticky

6...RAW drep je skutočný test sily

7...Drepovanie posilní výkony na všetkých ostatných cvikoch

8...Čím viac drepuješ, tým viac piva dokážeš vypiť

9...Tvoj výkon na drepe sa rovná tvojmu výkonu v posteli

10...Veľký drep oddelí pozérov od pravých chlapov

 

Fuj drep




Tento článok má zábavný charakter. Pre zmilovanie božie ne-berte ho vážne. :o))

 

Joe

facebook instagram google+ youtube