Copyright 2024 - POWER-SPORT.sk

Tréningová lekcia od trestancov

Pozrite si v pokračovaní video väznov. Po väčšine sú velkí, svalnatí a drepujú cez 180kg. Aké je ich tajomstvo?

 

Môžete si byť istí, že ich tajomstvom NIE JE strava. Väzni NEROBIA nič z toho o čo sa píše vo fitness časopisoch v súvislosti s nevyhnutnosťou pre naberanie svalstva.

- Väzni nejedia pomalé bielkoviny pred spaním

- Väzni nedávajú rýchle bielkoviny po tréningu

- Väzni určite nemajú bielkoviny každé 3 hodiny

Vo väzení dostanete 3 jedlá za deň. Nízka kvalita s minimom bielkovín. To je všetko. V niektorých štátoch USA podľa správ zverejnených v NY Times v júny 2009,

Tréningová lekcia od trestancov

dostávajú väzni dokonca iba dve jedlá denne. Toto je teda rukolapný dôkaz, že jedlo je pre svalovú hmotu menej dôležité, ako samotný tréning.

Samozrejme mohli by sme diskutovať aj o tom, že doplnky výživy a steroidy by sa mohli dať vo väzení ľahko zohnať. Možno áno ale boli by neúmerne drahé. Zamyslite sa nad tým, že kopec ľudí pije 3 bielkovinové šejky za deň bez toho, aby sa niekam pohli. Rovnako so steroidmi: videl som veľa užívateľov u ktorých som videl svalový jo-jo efekt, ktorý sa prejavoval tým v akej fáze cyklu sa zrovna nachádzali.

Genetika? To je najčastejšia výhovorka ľudí ktorým nič z toho čo robia nefunguje, Pravý dôvod je však skorej ten, že v skutočnosti používajú neefektívne tréningové metódy alebo jednoducho nevrážajú do tréningu dávajú dostatok energie. To však nikto z nich nechce ani náhodou počuť.

Charles Bronson, autor Solitary Fitness (fitness zo samotky) strávil 34 rokov vo väzení (väčšinu času na samotke) a mohol robiť kľuky s dvoma chlapmi na chrbte a s mizernou stravou. V roku 2008 podľa neho natočili film pod názvom „Bronson“. Hlavnú úlohu hral Tom Hardy (herec z filmov Inception a nového Mad Maxa).

Tréning je tajomstvom väzňov. Pozrite si to video pod článkom. Počúvajte čo hovoria. Budte si však istí, že oni sa do posilňovne denno denne nevlečú. Oni sa do nej tešia. Je to pre nich totiž jediná vec, ktorú majú. Pozrite sa na atmosféru v posilňovni: ich motivácia je vysoká. Ak by ktokoľvek z vás trénoval ich zanietením, nikdy by sa vám nestalo, že zostanete vychrtlí a slabí nech by bola vaša strava akákoľvek.

 

 

Zdroj: http://stronglifts.com/prison-guys-build-muscle-training-lessons/

facebook instagram google+ youtube