Copyright 2024 - POWER-SPORT.sk

The hardcore powerlifter

Už som strávil nejaký čas v spoločnosti pravých hardcore lifterov, takže sa cítim byť dostatočne spôsobilý vypichnúť 10 bodov, vďaka ktorým rozpoznáte pravého hardcore powerliftera od klasického fitness metrosexuála.

1. Pravý hardcore powerlifter odpadne počas tréningu minimálne dva krát. Či už je to z nedostatku kyslíku pri poslednom opakovaní v sérii, alebo od totálnej únavy po drepoch.


POZOR: nie ste hardcore powerlifter, ak sa venujete badybildingu a váľate sa po zemi po milióne drepov so záťažou 60kg. Hardcore powerlifter nerobí viac ako 3 opakovania na akomkoľvek cviku.

2. Pravý hardcore powerlifter krváca z nosa len čo sa pozrie na naloženú činku. Nie, nie, neplatí to pre série špárania sa v nose. To z vás hardcore powerliftera určite nikdy nespraví verte mi.

3. Pravý hardcore powerlifter si kontroluje hĺbku drepu, kolmosť holení k zemi a polohu chodidiel pri rannom sraní. Pravý hardcore powerlifter nečíta na záchode Muscle & Fitness.

4. Pravý hardcore powerlifter má radšej svoj nový dres na drepy ako priateľku / ženu a pravidelne ho berie na večeru do najdrahšej reštaurácie v meste. Pravý hardcore powerlifter by bez váhania vymenil svokru za pár bandáží na zápästia a to aj v takom prípade, že má svoju svokru z nevysvetliteľných dôvodov rád.

5. Pravý hardcore powerlifter celý deň premýšľa, ako na večernom tréningu drepnúť osobný rekord a neprestane nad tým premýšľať ani po príchode novej blond kolegyne, so silikónovou výbavou verzie 5.

6. Pravý hardcore powerlifter nepije pred tréningom noxbuch, shotgumipuska, nanotopor ani podobný sajrajt s namakaným názvom ale odhryzne hlavu kuraťu a pije jeho krv kým ešte kope nožičkami. V prípade, že je nedostatok kurčiat, dá sa použiť aj iná hydina.

7. Pravý hardcore powerlifter sa pyšní minimálne jedným tetovaním v štýle "only the strong survive (iba silní prežijú), the weak shall die (slabosi by mali zomrieť), death before weakness (smrť pred slabosťou)"...

8. Pravý hardcore powerlifter verí, že mŕtve ťahy liečia rakovinu a impotenciu. Pravidelne ich užíva vo veľkých dávkach ako prevenciu.

9. Pravý hardcore powerlifter si medzi sériami nepozerá napumpovanosť bicepsu, ale snaží sa prebrať po odkrvení mozgu a následného voľného pádu na zem – viď. bod 1. 

10. Pravý hardcore powerlifter nepozná aktuálneho prezidenta a už vôbec nie premiéra vo svojej krajine, ale za to ovláda všetky svetové rekordy v open kategórii naprieč všetkými federáciami.

 

 
 
Autor: Joe (POWER-SPORT.sk)
facebook instagram google+ youtube